facebook

Neked milyen a profilképed a Facebookon?

neked-milyen-a-profilkeped-a-facebookon

… avagy ki vagy Te?

Képzeld el, hogy plasztikai sebészhez szeretnél menni, hogy egy kicsi alakítást csináljon rajtad (a példa csak azért, hogy maradjunk a szépségiparnál és legyen benne valami maradandó is…)

Mit teszel?

– körbekérdezel az ismerőid között, hogy kit ajánlana

– megnézed a weboldalukat

– kutatsz utánuk a Facebookon, hátha van közös ismerős

Mivel találkozhatsz?

Jó esetben, egy mosolygós, kedves dokival, aki vidáman néz rád és pompás fotóról, akár egy menő öltönyben vagy éppen orvosi kötényben.

Bizalomgerjesztő?

Igen, azonnal el tudod dönteni, hogy szimpatikus-e és felkeresnéd-e.

Időt, energiát szánt arra, hogy szépen felöltözzön és elmenjen egy fényképészhez.

Rosszabb esetben, a kutyája, a yakht-ja, vagy az autója van a profilkép helyén.

Melyik orvost választanád? Melyiket vennéd komolyan?

Nézzük a vendéget, aki sminktetoválást szeretne csináltatni és az ismerősei ajánlottak neki 4-5 sminktetoválót, akihez elmehetne.

A vendég mindenkinek utána fog nézni, mert sokan elmondják, hogy akár fél évig is keresgélnek, követnek valakit, akihez utána elmennek. A 4 közül 1-nél kutya/macska/kisgyerek/kozmetikum van a profilkép helyén. Sőt, amit posztol a kozmetikus, az a vendég szempontjából szintén érdektelen, mert tele van recepttel, idézetes megosztással, vicces videókkal.

A másik 3-nál viszont egy szépen kisminkelt, mosolygós sminktetoválót lát, akiről példát is vehet, egyikük éppen munka közben van lefotózva, úgy, hogy látszódik az arca. Nekik fontos, hogy bizalmat ébresszenek. A privát oldalán is megoszt a munkái közül és sminktetoválásról is felrak/megoszt tartalmakat, ami érdekelheti a leendő vendégeit, hiszen nem csak a céges oldalt nézik a vendégek.

Te kihez mennél el?

Én ahhoz, akit, még ha az éterből is, de előzőleg látok és szimpatikus. Nekem több vendég is mondta azt, hogy tetszett a fotóm, bizalomgerjesztő és pl. a videóimon nagyon átjön, hogy mennyire rajongok a munkámért, remek, hogy hallja a hangom, hogyan beszélek. Ezért, külön figyelmet fordítunk arra, hogy időnkét készítsünk képeket/videókat, ahol munka közben látszunk.

Tapasztalatom, hogy nagyon sok mindenki le van maradva ezen a téren, javaslom, ha komolyan és jobban szeretné az üzletét csinálni, akkor fordítson nagy figyelmet erre is.

Egy szép sminket sokan tudnak készíteni maguknak, ha nem is megy el valaki fotóshoz, szuper jó minőségű képeket lehet készíteni már egy okos telefonnal is. Bármennyit csinálhat, kiválasztja a legjobbat és máris van egy jobb profilkép, mint egy macska.

Hidd el, a vendég nagyon kíváncsi Rád!Ha többet szeretnél tanulni a Facebookról, kattints az alábbi képre!

0 Hozzászólás
Ajáld

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Válaszod a megjegyzésre

Az email címed nem fog megjelenni.*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.