üzlet

Vicces email címek?

vicces-email-cimek

E mail cím – apróság, de számít

Szuper jó dolog, ha emailben levelezel a vendégeiddel. Azon keresztül meg tudnak keresni, mert kint van az email cím a weboldaladon is és a facebookon is. Valójában van, amit elektronikus levélben jobban el tudsz küldeni, például egy hosszabb összetettebb választ. Vagy ha marketingezel, akkor egy ajánlatot, megkeresést. Mi is sokat levelezünk kozmetikusokkal, sminktetoválókkal és látjuk az email címeket, erről jutott eszembe a következő:

Mi is az email címed?

Picurka@ cuncimokus@ kozmicska@ freemail, citromail, t-online… (az egyezés a véletlen műve, vagy nem…) értem én, hogy annak idején, amikor még nem foglalkoztál ezzel, akkor ilyet választottál, mert már a neved foglalt volt vagy 21 módon. Te is biztosan nevettél már email címen, és más a Tiéden? 

Ha van egy weboldalad, akkor szinte minden szolgáltatónál, ahol a tárhelyed van, jár neked email fiók is saját egyedi email címmel (akár több is lehet), aminek választhatsz olyan címet is, hogy info@sajátcégnév.hu. Ha ezután a vendégeiddel levelezel, használd ezt a címet és sokkal komolyabbnak fogsz látszani.

Oké, nekem is van gmail-es címem, de céges a neve : berenyikozmetika@gmail.com – ez a kezdetek óta velem van, amióta megjelentem az interneten és nagyon sok vendég ezt tudja, erre írnak nekem, akkor még nem volt weboldalam és levelező rendszerem. Régóta minden más egyéb levelezést a  info@sajátcégnév.hu címről indítunk és ahogy cégünk/oldalunk van mindegyiknek van  @sajátcégnév.hu levelezési címe.

És ez nem vicc, de mi nem vagyunk kötelezve erre!

“Tisztelt IT csoport!

A mai nap kezdtem a cégnél és már el is készült a céges e-mail postafiókom, köszönöm gyors intézkedésüket!

Értékeltem a humorérzéküket, de a kiosztott e-mail cím természetesen nem maradhat. Hogyan képviseljem a céget egy olyan e-mail címmel, hogy faszi@cegunk.hu

Köszi, Farkas Szilárd

VÁLASZ:

Szia, Szilárd!

Rossz hírem van, ez nem vicc ! E-mail címek generálása automatikusan történik a vezetéknév és a keresztnév első betűiből. És sajnos nincs lehetőség ennek módosítására.

Nekem elhiheted, üdv.: Pintér Csaba (picsa@cegunk.hu)”

Vizsgáld meg az email címed, és ha úgy érzed, változtass rajta, vedd komolyan.

 

2 Hozzászólás
Ajáld

Berényi Zsuzsa sminktetováló

2 Hozzászólás

 1. Faragó Szabolcs e.mail címem:
  március 5, 2019 at 4:42 du.

  Egy ismerősöm sem volt könnyebb helyzetben! Üdv.

 2. Teri
  március 6, 2019 at 9:44 de.

  Vicces kedvű Andrea!

  Talán kissé finomított változat lenne a következő: Csapi@cegunk.hu

Válaszod a megjegyzésre

Az email címed nem fog megjelenni.*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.