facebook

1 sminktetoválós poszt ötlet Facebookra

1-sminktetovalos-poszt-otlet-facebookra

Mivel is töltsük meg a Facebook céges oldalt, hogy ne legyen unalmas?

Nap, mint nap feladatot ró ránk, hogy ott legyünk az éterben, a vendégeink lássanak bennünket, halljanak felölünk.

Mire kíváncsi sok vendég?

 • milyen lesz utána?
 • mennyi idő alatt gyógyul meg?
 • hogy fog kinézni?
 • mennyire lesz duzzadt?

Kérd meg az egyik lelkes vendégedet, hogy tetoválás után, amíg a gyógyulási fázis tart ugorjon be hozzád fotózásra és dokumentáld fotóval a gyógyulás fázisait.

2 lehetőséged van, ha ráérsz és lelkes vagy, akkor minden nap tedd fel az aznapi képet, írj hozzá egy posztot, hogy éppen hol tart. Szakmai mondd el, hogy ez így helyes és emlékeztesd a követőidet, hogy holnap ismét nézzék meg az oldalad, jössz az újabb gyógyulási fázissal.

Ha gyorsan akarsz haladni és nem túl sok időt eltölteni azzal, hogy egyenként teszed fel, akkor azt ajánlom, ülj neki és csináld meg az összes fotót, írd meg hozzá a szövegeket egyszerre, és időzítsd be a posztokat előre (ha jól tudom, jelenleg 4 posztot tudsz beidőzíteni) és nem kell minden nap külön-külön törődnöd vele. A sorozat zárásaként javaslom, hogy szerkeszd össze a képeket és egybe tedd ki a fázisokat.

Jól teszed, ha ezeket megosztod a privát oldaladon is, hiszen sok vendég bejelöl bennünket ismerősnek – és tudod, ha lájkol valamit az oldaladon azt az ismerősei is látják.

Ez a jó kis téma, ami hitelessé tesz és meggyőzi a kétkedő vendég jelölteket.

Hozzászólások a Facebookon>>

2 Hozzászólás
Ajáld

Berényi Zsuzsa sminktetováló

2 Hozzászólás

 1. Hildebrandné Eszményi Zsuzsanna Maria
  szeptember 5, 2017 at 7:19 du.

  Köszönöm a képeket,a jó ötleteidet. Hasznos okos dolgokat ajánlottál. Követni fogom. Fogok jelentkezni ha megtorpantam valamiben. Hálásak lehetünk hogy 20 éves tapasztalatainkat kölcsönösen meg tudjuk beszélni. Üdvözlettel Z.H.E.

 2. Berényi Zsuzsa sminktetováló
  szeptember 6, 2017 at 8:35 de.

  Kedves Zsuzsi!
  Örülök, ha tudok segíteni, vesszőparipám a jó, becsületes marketing, mert égető szükség van rá. Mindenki merítsen a tanácsokból annyit, ami belefér a személyiségébe.
  Hasznos munkát!
  Zsuzsa

Válaszod a megjegyzésre

Az email címed nem fog megjelenni.*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.