facebook

Facebook sorozatok a sminktetoválásról

facebook-sorozatok-a-sminktetovalasrol

Olvasási idő: 3 perc

(Mini) sorozatok a facebookon

Egyre növekszik a sorozatok népszerűsége a televízióban, de ma már vannak olyan sorozatok is, amiket csak az interneten érsz el. Hogy jön ehhez a sminktetoválás?

Egyértelmű, hogy ma már a Facebookod is egy médiacsatorna, aminek Te magad vagy a műsorszerkesztője. Ezerféle dolgot feltehetsz rá, akár SOROZATOT is indíthatsz.

Ha szeretnél elszakadni az „unalmas” előtte-utána képektől és szeretnéd, hogy a rajongó táborod odatapasztaná a figyelmét a Te oldaladra és utána alig várja, hogy elmehessen hozzád sminktetoválásra akkor kezdj el mini sorozatokat is gyártani.

Szemöldöktetoválás – a legtöbb nőnek szüksége van rá, de mielőtt megcsináltatná számtalan kérdés merül fel benne:

  • Mennyire fog fájni?
  • Hogy fogok kinézni utána?
  • Milyen technikák léteznek?
  • Mi történik majd velem, amikor elmegyek oda?
  • Hogyan kell ápolnom?
  • Mennyi idő múlva kell mennem korrekcióra?
  • STB…

Ez egy, de lehet, hogy két hétre való poszt anyagot is ad neked ahhoz, hogy ezt mind elmond, megtanítsd rá a őket, sőt egyben neveled a leendő vendégeidet>> vele.

Hirdesd meg nekik, hogy jövő héten indul egy sorozat, amiben a szemöldöktetoválásról tudhat meg mindent, és nap, mint nap jelentess meg erről posztokat. Szedd szét a szemöldökkel kapcsolatos kérdéseket, ami csak felmerülhet a vendégeidben (ugye figyeled, miket kérdeznek?) és tedd oda mindegyik posztod végére, hogy holnap miről fogsz beszélni.

Ebben a sorozatban írhatsz hosszabb bejegyzéseket is, mert minden híresztelés ellenére az emberek igen is kíváncsiak, az őket érdeklő tartalmakra és szívesen töltenek hosszabb időt is olvasással, ha érdekli őket.

Ezeket a sminktetoválós sorozatokat hosszú időre betáblázhatod, eloszthatod a naptáradban és forgásban előveheted őket.

Még jó 4-5 évvel ezelőtt csináltam ez első ilyet a facebookon, minden egyes területre, és azóta már kétszer is felújítottuk és újra bedobtuk, kibővített tartalommal, új képekkel. Most beszéltünk éppen róla, hogy megint adunk neki egy új formát, modernizáljuk és élvezhetőbbé tesszük és újra indítjuk a sorozatainkat.

Te is biztosan láttál már felújított, újragondolt, modernizált filmeket, nos ez is ilyen, ha egyszer elkezded és megcsinálod, legközelebb is előveheted csak egy kicsit fel kell újítani.

A lényeg, ülj neki és csináld meg!

Erről is fogok beszélni még részletesebben, tele gyakorlati ötlettel a NAGY FACEBOOK NAPON, amire itt tudsz jelentkezni >>

0 Hozzászólás
Ajáld

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Válaszod a megjegyzésre

Az email címed nem fog megjelenni.*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.