üzlet

A hónalj stift és a sminktetoválás

a-honalj-stift-es-a-sminktetovalas

Olvasási idő kb. 4 perc

Sokfélék vagyunk, van, aki szereti a biot és elutasítja azt a hónalj stiftet, amiben alumínium van. Oké, én ezt tiszteletben tartom, de akkor ne csodálkozzon rajta, hogy a nap második felében hónalj szaga van (próbáltam, tudom…).

Mindenki azt használ és úgy, ahogy ő saját megítélése szerint neki a legjobb. Nem szólom meg ezért, max. nem veszek nagy levegőt, amikor a közelében tartózkodom. Neki az a fontos, hogy bio legyen, nekem meg az, hogy ne legyen szagom.

Hogy jön ide a sminktetoválás?

Az alap és a legfontosabb, hogy a sminktetováló szépen dolgozzon, és elégedettek legyenek a vendégei.

De emellett nőből is vagyunk, aki:

 • háztartást vezet
 • gyereket nevel
 • bevásárol
 • főz, mos, takarít
 • néha edzésre megy
 • néha kikapcsolódik
 • elmegy a barátnőivel meginni egy kávét…

És ez így van jól. Aztán van az a típus, aki én is vagyok, akit egy csomó minden érdekel, és tudom, hogy még sokan vannak így. Ő az aki:

 • szeret mindenfélét tanulni,
 • szeret többet tudni, mint amiről csak a szakmája szól
 • szívesen jár képzésekre a szakmájában is és máshová is
 • nyitott a 21. századi megoldásokra
 • egyszerűen csak másképp akarja csinálni a dolgait, mint mások

Polihisztor lévén a sminktetováláson kívül más is nagyon érdekel, és szívesen képzem is magam konkrétan NEM szorosan a szakmába vágó más területeken is. Mint például marketing, üzletvezetés, grafika, fotózás, weblapszerkesztés stb… Tudom, hogy vannak olyan sminktetoválók, akik hasonlóan gondolkoznak, mint én. Ezért, aki akar, rá tud kapcsolódni az ötleteimre.

Mi a gond ezzel?

Szerintem semmi, mindenkinek van választási lehetősége.

Ha valaki az első típusba tartózik, és bio stiftet használ, maradjon meg olyanak, amilyen és engedje el a füle mellett azt a TV reklámot, ami a 24 órás izzadásgátlásról szól, vagy tekerjen tovább a hírfolyamban. Egyszerűen ne foglalkozzon vele. Nem neki szól. Vagyis ne törődjön azzal, hogy mások hogyan vezetik az üzletüket, mit tanulnak, milyen képzésekre mennek el, hogyan fejlesztik magukat, mert nekik meg úgy jó, ha NEM bio stiftet használnak.

Ha valaki olyan, akkor válassza azt a dezodort, amitől nincs szaga este sem, még a kicsit több munka után se. Mert igen is van, akit hajt a vágy és a lehetőség és örüljünk annak, hogy ennyi féle továbbképzést, tanulási lehetőséget lehet találni szakmán belül és szakmán kívül is.

Egyben biztosak lehetünk, abban, hogy minden változik. Másképp van, mint 3-5-10 évvel ezelőtt, ezt mindenki tapasztalja. Vannak dolgok, amelyeket valaki negatívan él meg, de ugyanaz másnak pozitívum és lehetőség. Mindenki el tudja dönteni, mit enged be és mi az, amivel azonosulni tud. Sőt, ha tanul, abból sem kell mindent megfogadni és úgy csinálni, de biztosan vannak olyan mozzanatok, amelyek előrébb viszik, és szívesen csinálja.

Mindenki csinálhatja a saját tempójában, saját stílusában, ha nem akar, vagy nem kell semmin változtatnia, akkor úgy a jó. Nincs jó vagy rossz, érezd jól magad a bőrödben! 

Hogy vagy?

Kövesd a hozzászólásokat a Facebookon! >>

HA MINDIG A LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSRE VÁGYSZ IRATKOZZ FEL! 

E-mail cím:*
Becenév:*

Kérem a Berényi Sminktetováló Iskola emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Hozzászólás
Ajáld

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Válaszod a megjegyzésre

Az email címed nem fog megjelenni.*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.