facebook

Mikor posztolj a Facebookra?

mikor-posztolj-a-facebookra

Mikor posztolj a Facebookra, úgy, hogy a lehető legtöbb ember találkozzon a bejegyzéseddel?

Ezt egy kicsit nehéz megmondani, de gondold végig, hogy Te hogyan Facebookozol? Nagyon sokszor reggel, amikor kinyitjuk a szemünket az az első, hogy felvesszük a telefonunkat és böngészünk, átfutjuk a híreket, átfutjuk az ismerőseinket és rászánunk 10-15 percet is arra, hogy egy kicsit Facebookozzunk, megnézzük az Instagramot, megnézzük az e-mailünket, hogy mi történt.

Például, ha ilyenkor posztolsz, akkor nagyobb esélyed van arra, hogy más is látja, mert más is így ébred, sokan ezzel indítják a napot. Mondhatod azt is, hogy na nehogy már azzal kezdjem a napomat, hogy ahelyett, hogy így böngészek, majd feltegyek egy posztot.

Megnyugtatlak, van rá lehetőség, hogy beidőzítsd ezt a posztot, és anélkül, hogy te reggel ott gyorsan valami szöveget írnál, meg egy képet szerkesztenél össze, ezt már jóval előbb megteheted. Viszont ha már be van időzítve, akkor bármelyik reggel lehet ezt belesöpörni a hírfolyamba.

Amikor még nagyon hatásos és eredményes posztolni este 8-9 óra között van. Az ember bár lehet, hogy leül a tv elé és néz valami sorozatot, de azért közben átlapozzuk a napi eseményeket. Ekkor megint nagy esély van arra, ha este 8 és 9 óra körül posztolsz, akkor beleakad a leendő vendéged valamelyik posztodba, munkádba, képedbe, amit felteszel.

Tapasztalatom szerint, amikor még nagyon jó posztolni az a vasárnap este, mert bár a hétvége nagyon sok esetben a családról szól, és a hétvégén a napközbeni időszakot egy nő vásárlással, főzéssel, takarítással, a gyerekek leckéinek kikérdezésével tölti, ilyenkor nincs nála a telefonja, és nem fog posztokat nézegetni, nem fog Facebookozni, de vasárnap este már igen.

Megmondom őszintén, hogy péntek délutántól vasárnap estig el is felejtem a Facebookot, nem is igazán foglalkozom vele, de a reggeli és az esti órákat mindig kihasználom arra, hogy ha teszek fel valamilyen posztot, akkor azért nagy valószínűséggel erre az időszakra essen, ezt javaslom Neked is.

0 Hozzászólás
Ajáld

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Válaszod a megjegyzésre

Az email címed nem fog megjelenni.*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.